WijCk Wonen

WijCk Wonen is een vernieuwend Woonconcept en is een antwoord op het veranderde zorglandschap in Nederland. De directie en accountmanagers wilde dit succesvolle concept laten zien aan  de gemeente Almere. Maar zo’n veel omvattend project met 5 verschillende segmenten (Huisvesting-Begeleiding- Sensor Technologie- Woonconcept & SROI (social return on investment) ), hoe houd je dat overzichtelijk?

Door de 5 segmenten in stijl en vormgeving  te verbinden met de bigger picture van het concept. Elk segment wordt uit The Bigger Picture gelicht in een eigen tekening.

Het eindresultaat is dus niet één, maar 6 praatplaten. Elke plaat in de stijl van de  bigger picture -plaat. En zo vormgegeven dat bij de presentatie ervan de account manager kon terug vallen op de kern begrippen van elk segment.

Zo zorg je voor samenhang en overzicht in je presentatie. Voor zowel jezelf als de ander!

Delen:

Voorbeeldprojecten